Parsonrussellinterrierin C-pennut s. 20.7.2011

FIN, EST, LTO, LV, RUS, S, N, BALT MVA,
POHJ MVA, MULTI CH. LVV-08, NV-09, EEV-11

Miselin Mordor

(Tallitontun Wagner - C.I.B, FIN MVA, LV MVA, NO MVA, EE MVA, LT MVA, RU MVA, EUV-06, RKFV-06, RKFV-07, LVV-07 Miselin Matty Move In)

Miselin Mordor KoiraNetissä
Miselin Mordor Omistajan Blogi
Kennel Miselin Kotisivut
 
Polvet 0/0
Terveet silmät
PLL Clear

LT, EE JMVA, LVV-11


Karvahaalarin Quarry

(FI MVA Karvahaalarin Leevi - FI MVA FI KVA-L Karvahaalarin Janni )
 

Quarry KoiraNetissä
Kennel Karvahaalarin Kotisivut
 

Polvet 0/0
Terveet silmät
 

Uroksen valinta

Parson on minulle rotuna melko uusi tuttavuus, joten keskustelin Quarryn kasvattajan Anni Leivon kanssa eri urosvaihtoehdoista. Haluan kasvatustyössäni hyödyntää kokeneempien kasvattajien tietoa ja osaamista. Yhteistuumin päädyimme Miselin Mordoriin eli Velhoon, joka on ollut erittäin menestyksekäs koira näyttelypuolella.

Velho on myös erittäin mukava koti ja harrastuskoira. Se osallistuu innokkaasti kaikkiin kodin askareisiin ja jaksaa leikkiä loputtomiin lasten kanssa. Velho kilpailee säännöllisesti agilityssä, eikä luolakokeetkaan ole sille täysin tuntemattomia. Velho on hyvästä suvusta, josta mainittakoon sen täysveli POHJ MVA FIN KVA-M FIN KVA FIN MVA DK MVA SE MVA LV MVA EE MVA NO MVA RU MVA MV-10 EUJV-06 V-06 JV-06 V-07 BALTV-07 PMV-09 V-09 EEV-07 DKV-09 PMV-10 Miselin Maxfactor.

Miselin kennel on tehnyt suurenmoista jalostustyötä parsoneissa ja kennelistä onkin tullut lukuisia upeita koiria. Lisätietoa Miselin kennelin koirista heidän kotisivuiltaan.